biggestloserspjutsbygd

Taktiksnack

Kategori: Allmänt



Patrik Federley är en av tungviktarna i Biggest Loser Spjutsbygd och tror själv att han har en bra chans i tävlingen. Personlige tränaren, Anders, har också hintat lite om att Patrik borde få en stor viktnedgång om han följer mat-och träningsprogramet han fått slaviskt. 

- Förutom jag själv tror jag Danne Jonsson och Uffe Andersson blir farliga i tävlingen.

Patriks strategi i tävlingen är att ta det med ro och inte börja för hårt så man tröttnar. Tre veckor in i tävlingen har Patrik verkligen tagit tävlingen med ro då han gått upp två kilo.

Det svåraste med att hålla kilona borta är ju generellt att hålla en sund livsstil, så det är inget speciellt jag har svårt att avvara, avslutar herr Federley.

1-kronasklubben

Kategori: Allmänt

Ni har väl inte missat att det fortfarande går utmärkt att gå med i vår 1-kronasklubb? Den funkar som så att för varje kilo som deltagarna i Biggest Loser Spjutsbygd går ner så skänker du 1 krona till IF Trion. Dessutom sponsrar ju Wellness sedan med lika mycket till. Väldigt många bra anledningar att gå med alltså.

Just nu är dessa med i 1-kronasklubben:
Wellness (som skänker den totala summan vi andra ger)
AC EL AB
Bergdala VVS
Ronneby Guldsmide
Anne-Lie Edin
Sara Persson
Louise Dahlstedt
TA Gräv
Berndts El
Nina Dahlstedt
Lena Wanner
Kalle & Syan Andersén
Familjen Hoberg, Stengöl
Familjen Slätt
Familjen Federley
Elias Anessiadis
Niklas Jonsson

Vill du vara med? Känner du någon som du kan uppmana att gå med?
Anmälningar till Arne Nilsson på valfritt vis, men gärna via [email protected].

Heja Biggest Loser Spjutsbygd!

Måndagsträning

Kategori: Allmänt

Gruppträning i Rödeby ikväll

kl 1800
Grupp2:
Ulf A
Timmy E
Warren J
Krille
Arne N

Klockan 1900
Grupp 3
Marre
Kathie
Åse
Johanna
Sten-Erik
Thomas E

Grupp 1 är de i stan.

Taktiksnack

Kategori: Allmänt



Sofie Tilving har även hon satt full fart med målet inställt på vinsten i Biggest Loser Spjutsbygd. Läsken har bytts ut mot vatten och eftersom Sofie själv kallar sig matglad så försöker hon nu också ha stenkoll på vad hon stoppar i sig.
- Min taktik i Biggest loser Spjutsbygd var i början att räkna points, alltså att tänka på vad jag äter och hur mycket. Jag slutade dricka läsk och började dricka vatten, som jag egentligen avskyr. Man får ju ta tag i sin kropp innan förfallet är ett totalt faktum, säger Sofie.

På träningsfronten är dagliga promenader det som står högst på listan.
- Förhoppningen är att jag ska klara mig utan Wellnes hårda gym och det hemska matschemat, som jag fick igår och börjar med idag. Jag hoppas jag överlever svälten.

Även om hårda gympass just nu kanske inte ligger högst upp på Sofies lista med favoritträning så kan hon ändå tänka sig att lägga en del av vinstsumman på just detta.
- Om jag mot all förmodan skulle vinna så skulle jag nog lägga lite av pengarna på ett nytt gymkort efter sommaren, sedan resten på en ny bil!

Vi önskar Sofie stort lycka till!

Gruppträning torsdag

Kategori: Allmänt

Under torsdagens gruppträning kommer Anders Hammarsten vara på plats i Rödeby för att dela ut kostråd och träningsprogram. Han är där innan träningen börjar vid 19 och är kvar till klockan 20.

Gruppträning

Kategori: Allmänt

Under lördagen ägde första gruppträningen på Wellnes rum. Från detta tillfälle har man hört en hel del kommentarer, här är några av dem:

- det jobbigaste jag någonsin gjort!
- jag gav ju inte allt så...
- det var riktigt givande.
- det som gav mest var steppen mellan maskinerna.
- grym träningsvärk!

Inställd gruppträning

Kategori: Allmänt

Måndagens gruppträning är inställd, på grund av sjukdom.
Ni som tänkt träna idag kan ju absolut göra det ändå - fast det är individuell träning som gäller.

På torsdag klockan 19.00 är nästa gruppträningspass både i Rödeby och Karlskrona.

Träna på, hej och hå!

Uppföljning

Kategori: Allmänt

Ni har väl inte missat att läsa BLT idag?
Biggest Loser Spjutbygd visar upp sig!
För övrigt kan man ju undra om de planerat att lägga MAX-annonsen där eller om det bara blev ett lite småroligt sammanträffande.

Viktig information till alla deltagare

Kategori: Allmänt

På lördag klockan 11.00 är det samling på Wellness i Rödeby för alla deltagare i Biggest Loser Spjutsbygd. Kom ombytta och klara, redo för en genomgång av maskiner och ett pass.

Detta gäller alla deltagare, även de som inte vill utnyttja deras erbjudande.

Taktiksnack

Kategori: Allmänt


Kim Färm är laddad inför utmaningen Biggest Loser Spjutsbygd och kör på så det ryker med -2 kg på vågen efter kort tid.

Hemligheten är bort med godis, kakor och annat onyttigt på kvällen och det är även slut med snabbmat på lunchen.
- Luncherna på vardagarna, som tidigare bestod av snabbmat, har jag bytt mot bars som mättar lika bra som en lunch och innehåller alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver. På kvällen blev det tidigare lätt att ta något onyttigt, till exempel kaka eller godis, men det är bytt till frukt, säger Kim som även har slagit till på en extra lång frossardag. 
- Jag hörde något om att alla hade en frossar dag men jag har haft fredag och lördag de sitter ju ihop så de kan ju räknas som en.

Lite träning ska det också bli för Kim som har börjat lite smått på gymmet.
- Jag säger som Arne alltid har sagt: Det viktigaste är inte att vinna. Utan att vinna stort.

Taktiksnack

Kategori: Allmänt



Lasse Dahlstedt vägde in sig på 102 kilo och har taktiken för att vinna Biggest Loser Spjutsbygd klar för sig, även om den kanske är något ovanlig.
- Jag kommer att gå ut mycket lungt i starten och bara köra några enkla träningspass i veckan. När det sedan börjar närma sig midsommar så kommer jag att gå in i en frutansvärd period av självsvält. Jag kommer i princip att leva 1 månad på utspätt vatten. Efter den månaden kommer jag sedan att åka runt i skolorna och hålla föredrag samtidigt som jag visar diabilder på mig själv. Jag tror det finns en del pengar att tjäna där också förutom den vinstpott som jag tar hem från Biggest Loser Spjutsbygd.

Vi önskar Lasse lycka till med den här spännande taktiken.

En peppad Johanna

Kategori: Allmänt



- Det är så jävla roligt, jag är sjukt taggad, säger Johanna Kristiansson efter första passet på gymmet. 

Johanna har satt full fart från början i prestigefulla Biggest Loser Spjutsbygd. Vågen visar på - 2,7 kg och att Johanna är peppad är nästan bara förnamnet.

Hon har inte hunnit hitta någon riktig favoritövning på gymmet ännu. Det blir CrossTrainern till uppvärmning och sedan blandade övningar för hela kroppen för att avsluta med en stund på löpbandet. Johanna har fokus inställ på:
- Bränna, bränna fett.